OM TRIO PERFECTO

VVS-PRODUKTER
SEDAN 75 ÅR

Vi har arbetat med att skapa funktionella och säkra detaljer för VVS-branschen. Vi utvecklar och tillverkar produkter i egen regi i Lönsboda. Produktionsprocessen är överblickbar och egenkontrollen blir därför en naturlig del av verksamheten. Det gör att vi kan leverera driftsäkra produkter till prisvärd kvalitet, med en flexibilitet som gynnar våra kunder.

HISTORIA

Sedan 2002 förkromar vi våra kopparrör med trevärt krom som är en mer hållbar produktionsmetod för miljö och hälsa. Vi utvecklar vårt produktsortiment kontinuerligt för att avtrycket i miljön ska bli så litet som möjligt.

PRODUKTOMRÅDEN

Sortimentet består av flera produktgrupper som blandarfästen, täckbrickor och väggbrickor.

INSPIRATION

SE URVAL AV PRODUKTER

Purus är en av Skandinaviens ledande tillverkare av produkter för badrum och kök och andra krävande miljöer sedan snart 80 år tillbaka. De huvudsakliga produktsegmenten är golvbrunnar, rostfria golvrännor, inomhusavlopp, rostfri inredning, rostfria bänkskivor och rostfri sanitet.

JAFO har ett brett utbud av produkter så som golvbrunnar, golvrännor, duschrännor, golvavlopp, klinkerramar, vattenlås, rensbrunnar, spolbrunnar, WC stosar, råttstopp, diskbänksvattenlås, skotvättar och stöveltvättar.

Unidrain® var först i världen med att producera raka golvbrunnar för väggnära placering i badrummet. Numera har verksamheten vuxit till ett internationellt designföretag där man även säljer badrumstillbehör, duschväggar, duschgolv och senast ett intelligent mattsystem för entrén.

Trio Perfekta utvecklar och tillverkar VVS detaljer sedan drygt 75 år tillbaka. Trio Perfektas produktutveckling och tillverkning sker med särskilt fokus på säkerhet, miljö och design ur ett hållbarhetsperspektiv.