OM JAFO

PRISVÄRDA VVS-PRODUKTER

JAFO har ett brett utbud av produkter såsom golvbrunnar, golvrännor, duschrännor, golvavlopp, klinkerramar, vattenlås, rensbrunnar, spolbrunnar, WC stosar och effektiva råttstopp. På den svenska marknaden marknadsför och säljer JAFO även de elegant designade väggnära golvbrunnarna från unidrain®.

HISTORIA

Huvudkontoret med kundtjänst, produkt- och marknadsledning ligger i Lund, Sverige. JAFO är representerad på svenska marknaden och har även återförsäljare i de Nordiska länderna samt i Baltikum.

PRODUKTOMRÅDEN

JAFO erbjuder prisvärda VVS-produkter som passar överallt och som möjliggör vattensäker installationer.

INSPIRATION

SE URVAL AV PRODUKTER

Purus är en av Skandinaviens ledande tillverkare av produkter för badrum och kök och andra krävande miljöer sedan snart 80 år tillbaka. De huvudsakliga produktsegmenten är golvbrunnar, rostfria golvrännor, inomhusavlopp, rostfri inredning, rostfria bänkskivor och rostfri sanitet.

JAFO har ett brett utbud av produkter så som golvbrunnar, golvrännor, duschrännor, golvavlopp, klinkerramar, vattenlås, rensbrunnar, spolbrunnar, WC stosar, råttstopp, diskbänksvattenlås, skotvättar och stöveltvättar.

Unidrain® var först i världen med att producera raka golvbrunnar för väggnära placering i badrummet. Numera har verksamheten vuxit till ett internationellt designföretag där man även säljer badrumstillbehör, duschväggar, duschgolv och senast ett intelligent mattsystem för entrén.

Trio Perfekta utvecklar och tillverkar VVS detaljer sedan drygt 75 år tillbaka. Trio Perfektas produktutveckling och tillverkning sker med särskilt fokus på säkerhet, miljö och design ur ett hållbarhetsperspektiv.