VI PRODUCERAR PRODUKTERNA SOM LEDER VATTEN SÄKERT!

OM BLS INDUSTRIES

LEDANDE TILLVERKARE AV VVS- & SANITETSPRODUKTER

BLS Industries är en innovativ och ledande koncern inom VVS-branschen. Vi är en av Nordens ledande tillverkare av produkter för badrum och kök. Koncernens huvudsakliga produktsegment är golvbrunnar, rostfria golvrännor, inomhusavloppsprodukter, rör och rördelar, rostfri inredning och bänkskivor samt rostfritt sanitetsgods.

Tack vare en riktad satsning på produktutveckling och en konsekvent strategi för nyförvärv är BLS Industries idag en av de främsta tillverkarna i branschen, med vår egen tillverkning i Sverige och ett antal starka varumärken.

HÅLLBARA LÖSNINGAR FÖR ATT LEDA VATTEN

BLS-koncernens hållbarhetsrapport för år 2023 kan du läsa om koncerngemensamma aktiviteter och vilka delmål, med utgångspunkt i FN:s 17 st övergripande hållbarhetsmål, som vi inom BLS har beslutat oss för att jobba aktivt med.

VÅRA VARUMÄRKEN

Purus är en av Skandinaviens ledande tillverkare av produkter för badrum och kök och andra krävande miljöer sedan snart 80 år tillbaka. De huvudsakliga produktsegmenten är golvbrunnar, golvrännor, inomhusavlopp, rostfri inredning och bänkskivor samt rostfri sanitet

JAFO har ett brett utbud av produkter så som golvbrunnar, golvrännor, duschrännor, golvavlopp, klinkerramar, vattenlås, rensbrunnar, spolbrunnar, WC stosar och effektiva råttstopp. På den svenska marknaden är Jafo även återförsäljare för Unidrain®.

Unidrain® var först i världen med att producera raka golvbrunnar för väggnära placering i badrummet. Numera har verksamheten vuxit till ett internationellt designföretag där man även säljer badrumstillbehör, duschväggar, duschgolv och senast ett intelligent mattsystem för entrén.

Trio Perfekta utvecklar och tillverkar VVS detaljer sedan drygt 75 år tillbaka. Trio Perfektas produktutveckling och tillverkning sker med särskilt fokus på säkerhet, miljö och design ur ett hållbarhetsperspektiv.

VÅR TILLVERKNING

TILLVERKNINGSENHETER I SVERIGE

Ystad

I Ystad ligger BLS tillverkningsenhet för plastprodukter med formsprutning, extrudering samt en monteringsavdelning.

Smålandsstenar

BLS enhet i Smålandsstenar tillverkar rostfria produkter; golvbrunnar, rännor, sanitet samt rostfri inredning och bänkskivor.

Lönsboda

BLS produktionsenhet och Trio Perfekta är beläget i Lönsboda. Här produceras rör, kopplingar och fästen för att leda vatten.