BLS INDUSTRIES

BLS Industries är en innovativ och framstående koncern inom VVS-branschen. Vi är en av Skandinaviens ledande tillverkare av produkter för badrum och kök, där all tillverkning sker i egen regi i Sverige. Koncernens huvudsakliga produktsegment är golvbrunnar, golvrännor, inomhusavlopp, rostfri inredning och rostfri sanitet. Tack vare en målmedveten satsning på produktutveckling och en konsekvent strategi för nya förvärv, är idag BLS Industries en av de centrala leverantörerna i branschen med flera starka varumärken.


TILLVERKNINGSENHETER

BLS POLYMER

I Ystad ligger tillverkningsenheten BLS Polymer med en plastavdelning för formsprutning och extrudering samt en monteringsavdelning. BLS Polymers har lång erfarenhet av koncernens produktsortiment samt hela produktionskedjan och jobbar i ett nära samarbete med varumärkesbolagen.

Läs mer om Polymer här

BLS STAINLESS

BLS Stainless i Smålandsstenar tillverkar rostfria golvbrunnar, rostfri sanitet och rostfri inredning. Cirka 500 ton rostfritt stål förbrukas varje år och här finns ett gediget kunnande, inte minst inom rostfri tunnplåt och kundanpassade kvalitetsprodukter för privata bostäder till offentliga miljöer.

Läs mer om Stainless här

BLS PLATING

BLS Plating är beläget i Lönsboda. Bolagets huvudsakliga verksamhet består av ytbehandling av förkromade kopparrör som används till utanpåliggande rördragningar i till exempel badrum. BLS Plating är den största producenten av förkromade kopparrör i Norden.

Läs mer om Plating här


VARUMÄRKESBOLAG

BLS industries varumärkesbolag JAFO, Purus, Unidrain och Trio Perfekta har mycket starka marknadspositioner på den skandinaviska marknaden.
Med renodlade produktutbud är varumärkesbolagens produkter och system idag synonymt med hög kvalitet, säkerhet och innovativ design.