BLS INDUSTRIES

BLS Industries är en innovativ och framstående koncern inom VVS-branschen. Vi är en av Skandinaviens ledande tillverkare av produkter för badrum och kök, där all tillverkning sker i egen regi i Sverige. Koncernens huvudsakliga produktsegment är golvbrunnar, golvrännor, inomhusavlopp, rostfri inredning och rostfri sanitet. Tack vare en målmedveten satsning på produktutveckling och en konsekvent strategi för nya förvärv, är idag BLS Industries en av de centrala leverantörerna i branschen med flera starka varumärken.
 

Vi erbjuder hållbara lösningar som leder vatten

BLS-koncernens hållbarhetsrapport för år 2022 kan du läsa om vilka delmål utifrån FN:s 17 st övergripande hållbarhetsmål som vi inom BLS-koncernen har beslutat att aktivt jobba med.


TILLVERKNINGSENHETER

YSTAD

I Ystad ligger BLS tillverkningsenhet som rymmer en plastavdelning för formsprutning och extrudering samt en monteringsavdelning. Produktionen har lång erfarenhet av koncernens produktsortiment samt hela produktionskedjan och jobbar i ett nära samarbete med varumärkesbolagen.

Läs mer om produktionen i Ystad här

SMÅLANDSSTENAR

BLS fabrik i Smålandsstenar tillverkar rostfria golvbrunnar, rostfri sanitet och rostfri inredning. Cirka 600 ton rostfritt stål bearbetas varje år och här finns ett gediget kunnande, inte minst inom rostfri tunnplåt och kundanpassade kvalitetsprodukter för privata bostäder till offentliga miljöer.

Läs mer om produktionen i Smålandsstenar här

LÖNSBODA

BLS produktionsenhet och varumärkesbolaget Trio Perfekta är beläget i Lönsboda. Bolagets huvudsakliga verksamhet består av ytbehandling av förkromade kopparrör som används till utanpåliggande rördragningar i till exempel badrum. Vår enhet är den största producenten av trevärt förkromade kopparrör i Norden.

Läs mer om produktionen i Lönsboda här


VÅRA VARUMÄRKEN

BLS industries varumärken JAFO, Purus, Unidrain och Trio Perfekta har mycket starka marknadspositioner på den skandinaviska marknaden.
Med renodlade produktutbud är våra produkter och system idag synonymt med hög kvalitet, säkerhet och innovativ design.