VÅRA VARUMÄRKESBOLAG

Varumärken med stark ställning

BLS industries är en framstående koncern inom VVS-branschen och en av Skandinaviens ledande tillverkare av sanitetsprodukter för badrum och kök.
BLS Industries tillverkar och säljer produkter för fyra olika varumärken; JAFO, Purus, Unidrain och Trio Perfekta.

All vår tillverkning sker i egna fabriker i Sverige. De huvudsakliga produktsegmenten är golvbrunnar, golvrännor, inomhusavlopp, rostfri inredning och rostfri sanitet. Tack vare en målmedveten satsning på produktutveckling och en konsekvent strategi för nya förvärv, är idag koncernen en av de centrala leverantörerna med flera starka varumärken.

JAFO har ett brett utbud av produkter så som golvbrunnar, golvrännor, duschrännor, golvavlopp, klinkerramar, vattenlås, rensbrunnar, spolbrunnar, WC stosar, råttstopp, diskbänksvattenlås, skotvättar och stöveltvättar.

Huvudkontoret med kundtjänst, produkt- och marknadsledning ligger i Lund, Sverige. JAFO är representerad på svenska marknaden och har även återförsäljare i de Nordiska länderna samt Baltikum.

JAFO erbjuder prisvärda VVS-produkter av hög kvalitet som passar överallt och som möjliggör vattensäker installation. På den svenska marknaden marknadsför och säljer JAFO även de elegant designade golvavloppen unidrain®.

Purus är en av Skandinaviens ledande leverantörer av sanitetsprodukter för badrum och kök. Bland produktsegmenten finns produkter såsom golvbrunnar, designbrunnar, industribrunnar, rostfria golvrännor, produkter för inomhusavlopp och installation, rostfri inredning och rostfri sanitet.

Huvudkontoret med kundtjänst, produkt- och marknadsledning ligger i Ystad, Sverige. Utöver i Sverige, finns säljbolag i Danmark, Finland, Norge, Storbritannien samt exportavdelning i Sverige.

Med säkerhet och kvalitet i främsta ledet sätter Purus kundens behov i fokus och erbjuder ett brett sortiment av innovativa och funktionella produkter inom sanitetsmarknaden.

Unidrain® var först i världen med att producera raka golvbrunnar för väggnära placering i badrummet. Numera har verksamheten vuxit till ett internationellt designföretag där man även säljer badrumstillbehör, duschväggar, duschgolv och senast ett intelligent mattsystem för entrén.

Huvudkontoret med kundtjänst, produkt- och marknadsledning ligger i Danmark. Unidrain® exporterar till hela världen.

Alla produkter som unidrain® marknadsför har samma DNA, fött ur skandinavisk designtradition, och alla tillverkas enligt samma högt ställda krav som de ursprungliga golvbrunnarna. Hos unidrain® sätts kvaliteten alltid främst, och oavsett produkt ska design och funktion alltid smälta samman.

Trio Perfekta utvecklar och tillverkar VVS detaljer sedan drygt 75 år tillbaka. Produktportföljen innehåller blandarfästen, bottenventiler, vattenutkastare, förkromade kopparrör och ett särskilt premiumsegment, DESIGN LINE, som består av formgivna produkter. Trio Perfekta har också utvecklat en unik förkromningsprocess, med trevärt krom.

Huvudkontor och tillverkning ligger i Lönsboda. Försäljning sker till hela den nordiska marknaden.

Trio Perfektas produktutveckling och tillverkning sker med särskilt fokus på säkerhet, miljö och design ur ett hållbarhetsperspektiv.